Lediga tjänster

Alna söker kundansvarig konsult till södra Sverige

Som kundansvarig konsult med arbetsplats i Malmö, har du ett affärsmässigt och administrativt ansvar för kunder i södra Sverige. Du säkerställer att befintliga kunder är nöjda genom aktivt kundvårdsarbete, uppföljning och rådgivning samt skräddarsyr och genomför kompetensutveckling och utbildningsinsatser för chefer/arbetsledare/förtroendevalda inom område skadligt bruk. Du är bekväm i rollen som utbildare och har inga problem med att tala inför stora grupper. I arbetet ingår nykundsbearbetning, försäljningsaktiviteter samt mötesbokning.

Du har ett stödjande och rådgivande förhållningssätt, samt kan skapa förtroende hos kunden och vårt nätverk av samarbetspartners.
Dessutom behöver du vara handlingskraftig och affärsmässig med stark egen drivkraft och van att arbeta självständigt. Du är resultatorienterad med intresse av att skapa nytta för kunden och affärer för Alna.
Erfarenheter av försäljning är därför mycket meriterande.

Du är intresserad av att utveckla företag till sunda och säkra arbetsplatser genom att arbeta förebyggande mot negativa konsekvenser av skadligt bruk t.ex alkohol, läkemedel, spel.
Vi efterfrågar en person med akademisk utbildning/examen inom t ex beteendevetenskap, personalvetenskap, hälsovetenskap eller motsvarande. Erfarenheter kring personalfrågor och beroendefrågor är meriterande.
God datorvana krävs samt körkort och tillgång till bil.

Tjänsten är ett föräldrarvikariat med start i september.
Välkommen att maila din ansökan snarast till lediga.jobb@alna.se
Intervjuer sker löpande.

Vill du veta mer kontakta Jessica Rosengren via mail: jessica.rosengren@alna.se

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Alna arbetar på uppdrag av arbetsmarknadens centrala organisationer; Svenskt Näringsliv, Sveriges Kommuner och Landsting, Arbetsgivarföreningen KFO och IDEA samt LO, TCO, Saco, som är huvudmän och ägare till Alna Sverige AB.

Alna Sverige AB är en professionell konsultorganisation med uppgift att hjälpa arbetsgivare och arbetstagare att förebygga skadligt bruk på arbetsplatsen. Alna har verksam­het i hela landet med huvudkontor i Stock­holm. Alna Sverige AB arbetar företagsnära och processinriktat.

  

Dela/spara
Missa inte Alnas nyhetsbrev!

Information om sekretesspolicy och cookies

Webb av happiness